Shoppailua

Talolla kellarin edetessä on pitänyt suunnitella seinien sisäpuolta. Pitkällisen kääntämisen ja vääntämisen jälkeen saimme keittiösuunnitelmat valmiiksi ja keittiötilauksen tehdyksi. Keittiövalinnassa päädyimme Iskun keittiöön täydennettynä Siemensin koneilla. Keittiön osalta hakusessa on enää lähinnä seinämateriaali ylä- ja alakaapistojen väliin.

Kylppärin ja vessojen kalusteet on nyt sitten kovasti ”tapetilla” samoin kuin kodinhoitohuoneen varustus. Sivusilmällä on tutkittu eri hanavaihtoehtoja sekä WC-kalustoa, mutta vaihtoehtoja on riittämiin ja valinta niiden välillä vaikeaa.

Kellariimme päätyi eräs hyvin tehokas putkimies, joka suorastaan pakotti meidät tekemään poreammevalinnan, jotta saadaan putkivedot edes suunnilleen oikeisiin paikkoihin. ”Pakon edessä” varasimme sitten kohtuuhintaisen esittelykappaleen Victory Span poreammeesta, joten yksi hankintalistan kohta voidaan merkata hoidetuksi. Enää on sitten vain noin sata asiaa listalla… 😉

Kumma, jos tämän projektin jälkeen vielä tekee mieli lähteä shoppaamaan…

Vastaa