Marraskuun alku

Marraskuu alkoi yhtä kiireisissä merkeissä kuin lokakuu loppui. Heti ensimmäisellä viikolla saimme talon kyljessä mollottavan aukon vihdosta viimein kiinni, eli ensin painelaatikko paikoilleen ja sitten valu. Alkuviikosta paikalle pärähti myös putkimies asentamaan kellarin viemäreitä ja vesijohtoja. Putkimies olikin sangen vikkeläliikkeinen ja hetkessä lattialla ja seinillä komeili putket odottamassa valua. Loppuviikosta saimme paikalle taas huopamiehen asentamaan kellarin radonhuopaeristeitä. Kaikki alkoi siis olla valmista lattialämmityksen asentamista ja valua varten.

Paitsi, että tässä vaiheessa sitten tuli mieleen, että hetkonen, pitäisikö lattian alle kenties asentaa jotain sähköjohtoja! Ja toisaalta, eihän lattialämmityksen toimittajaakan ollut vielä edes virallisesti valittu, vaikka putkari olikin jo innokkaana ehtinyt asentaa jakotukin jotakuinkin niille sijoille, minne sen pitäisikin tulla.

Vastaa