Historiaa seinien välistä

Usein vanhojen talojen remonteissa on seiniä ja lattioita auottaessa törmätty mielenkiintoisiin löytöihin. Tässä remontissa tuollaisiin ei ole kuitenkaan vielä törmätty, eli lattioiden alla on todellakin ollut vain lastuja sekä puruja ja seinien välissä pellavapäistärettä, vanhojen kaapien hyllyjen ja hyllypaperien välistäkään ei ole löytynyt rahaa.

Purujen seassa ei ole myöskään ollut paljonkaan niin sanottua ylimääräistä materiaalia, mutta jotain on sentään löytynyt. Löytyi seuraava tiedonanto, joka lienee alunperin ollut palkkapussin kääntöpuoli.

Lisäksi yläkerran WC seinän välistä löytyi hieman repalainen Aamulehti vuodelta -54.Tästäkin tulen myöhemmin skannaamaan hieman näytteitä tänne.

Näiden lisäksi ainot löydöt ovat oikeastaan olleet ne muutamat naisten sukkanauhasukat, jotka löytyivät eräästä ovenpielestä, missä olivat siis tilkkeenä.

Vastaa