Jotain näkyvää uutta…

Tällä viikolla talon isännän ollessa koko viikon poissa, talolla hommat etenivät ikkuna-asennukseen. Maanantaina ikkunakuorma saapui pihaan toistamiseen. Ikkunathan olivat pyrkineet talolle jo kerran aikaisemmin, mutta emme voineet ottaa niitä vielä siinä vaiheessa vastaan. Ja kaiken lisäksi toimitus oli sovittu alunperinkin joulukuulle ja tuolloin elettiin vasta marraskuuta. Nyt sitten toisella yrittämällä ajakohta oli kelvollinen 😉

Ikkunoiden asennus tapahtui tiistain aikana ja kävin iltasella katsomassa tilannetta. Katsominen tosin oli lievästi hankalaa, koska valot sai päälle enää vain kellariin. Yllättäen sähköjohto, joka oli muihin kerroksiin kulkenut vanhojen ikkunoiden raoista, ei enää kulkenutkaan ja siispä haparoin pimeässä talossa. Sen verran pystyin näkemään että ikkunat oli vaihdettu muihin, paitsi kellarikerrokseen ja homma näytti siltä osin olevan kunnossa. Tosin ulkopuoliset karmit ja ikkunapellit vielä uupuu.. Talomme mainostaa nyt sitten toistaiseksi komeilla tarroilla Pihla-ikkunoita, koska en alkanut nyhtämään mainostarroja pimeässä pois. Komeasti oli ikkunoissa valmiina myös kaihtimet, kätevää tämä homma nykyään!

Ei muuta kuin verhoja ompelemaan…

Vastaa