Ensimmäinen valu

1. Valu edessä… ensin rakennetaan kehikot sokkelin alle aukkoihin. Sitten vaan betoniauto pihaan ja betonia kehikoihin. Onneksi oli kohtuullisen kuiva keli, niin auto pysyi pihatiellä vajoamatta minnekään… sateen sattuessa olisi autokin saattanut luisua ties minne 😉

Letkun nostolaitteella saatiin kätevästi täytettyä myös talon takareunan kehikot ja sitten ei muuta kuin odottelemaan kuivumista. Betonimassa, jota käytettiin oli normaalia nopeammin kuivuvaa, koska syyssateet ja kylmä uhkaa lähestyä ja vielä pitäisi ehtiä 2 uutta valukertaa tehdä. Joten kuivumisaika on nyt noin viikko, jonka jälkeen voidaan kaivaa taas lisää.

Itse en päässyt työkiireiltäni valua seuraamaan, täytyy seuraavalla kerralla kyllä ottaa vapaapäivä, että pääsee ihmettelmään sitä itsekin paikan päälle…

Vastaa