Kuisti

Tähän mennessä remontti on sujunut suuremmitta yllätyksittä, joten jo oli aikakin, että jotain tulee eteen. Olimme jo toki huomanneet aikaisemmin, että kuistilla ja tarkemmin ottaen pääoven kohdalla on ollut kosteusvaurioita. Nyt kun oli sitten tarkoitus käydä kuistin kimppuun, niin kävi ilmi, että vauriot olivatkin odotettua suurempia. Itseasiassa suurin osa kuistin alaohjauspuista oli mätiä, samoin kuin ulkovuorauksen laudoitus alaosastaan. Joten oli aika löydä viisaat päät yhteen ja miettiä mitä teemme. 

Päädyimme loppujenlopuksi siihen, että kaikki ulkoseinät puretaan ja rakennettaan kokonaan uudelleen, mutta katto säästetään. Täytyykin sanoa, että tällä hetkellä kuisti näyttää sangen mielenkiintoiselta, sillä katto näyttää roikkuvan tyhjän päällä.

Katsotaan nyt mitä tästäkin tulee…

Tämmöistähän siitä sitten seurasi…

Vastaa